|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd de riblappen in stukjes van 2 cm. Maal de ui en knoflook fijn in de keukenmachine. Verhit de olie in de braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin. Voeg de chorizo toe en bak 4 min. mee. Voeg het ui-knoflookmengsel, de komijn, kruidnagels, oregano, chilipeper naar smaak en het kaneelstokje toe en bak nog 2 min. Voeg de azijn, tomaten en 400 ml. kokend water toe. Zet in het midden van de oven. Stoof het vlees met de deksel op de pan in 5 uur gaar. Neem na 4 uur de deksel van de pan en voeg de 2 soorten bonen toe. Neem uit de oven. Lekker met witte rijst of tortillawraps, koriander, zure room en geraspte Cheddar (kaas). | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 570 kcal / Eiwit 38 gr. / Vet 32 gr. / Koolhydraten 31 gr. | ||
Benodigd : keukenmachine, ovenvaste braadpan |